Yritys

Eltia tarjoaa monipuolisia tulkkauspalveluja kuulo- ja kuulonäkövammaisille. Suhtaudumme työhön positiivisella asenteella ja nuoruuden innolla. Yrityksessä toimii tällä hetkellä kaksi viittomakielen tulkkia sekä englannin kielen kääntäjä. Työmme on meille tärkeää ja haluamme varmistaa asiakkaillemme laadukkaan ja luottamuksellisen palvelun.

Tulkkimme ja kääntäjämme ovat alalle koulutettuja ja ammattitaitoisia. Tavoitteenamme on aina miellyttävän ja luontevan tulkkausilmapiirin luominen ottamalla huomioon asiakkaiden erikoistarpeet. Olemme sitoutuneet noudattamaan tulkkien ammattietiikkaa ja -säännöstöä.

Oikeus käyttää tulkkauspalvelua perustuu Lakiin vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelusta (19.2.2010/133). Pääasiallinen yhteistyökumppanimme on Kela, jolla on tulkkauspalvelulain nojalla vammaisten tulkkauspalvelun järjestämisvastuu.

Palvelemme pääasiassa Pirkanmaalla ja tarjoamme palveluja myös Satakunnassa, Varsinais-Suomessa ja Kanta-Hämeessä. Kauttamme on mahdollista tilata tulkkauspalveluita myös muualle Suomeen ja ulkomaille. Joustava toimintatapamme mahdollistaa hätätulkkauksen lyhyelläkin varoitusajalla kiire- ja hätätilanteissa.